Síťový dvoupásmový adaptér Mercusys MA30E s Bluetooth 5.0 pro stabilní a nerušené připojení

Mercusys představuje nový Wi-Fi Bluetooth PCIe adaptér MA30E pro nastartování silné dvoupásmové bezdrátové sítě. Zařízení zároveň podporuje technologii Bluetooth 5.0 vyznačující se vyšším dosahem a spolehlivější komunikací v rušném prostředí.

Adaptér Mercusys MA30E určený pro 64bitové systémy Windows 11 a Windows 10 dosahuje dvoupásmové rychlosti až 1,2 Gb/s – na frekvenčním pásmu 5 GHz až 867 Mb/s a v pásmu 2,4 GHz až 300 Mb/s. Díky dvěma vysoce výkonným anténám poskytuje široké pokrytí signálem, přičemž s technologií MU-MIMO dokáže současně obsloužit několik dalších zařízení, aniž by docházelo k zahlcení šířky pásma či prodlevám. Pro komfort uživatelů, jako jsou hráči náročných herních titulů, je tak zajištěna vysoká propustnost sítě, která rychle reaguje a nezahlcuje se.

S technologií Bluetooth páté generace se otevírá cesta k plně funkčnímu internetu věcí a dokonalé a ničím nerušené zábavě. Bluetooth 5.0 má oproti předchozím standardům vyšší rychlost a dosah, spolehlivěji komunikuje i v rušném prostředí, a navíc je méně energeticky náročné. To ocení nejen hráči. Pomocí této bezdrátové technologie lze k počítači připojit herní pomůcky od těch běžných až po sady k aplikacím, které podporují rozšířenou a virtuální realitu, ale samozřejmě i běžné klávesnice či myši.

Mercusys poskytuje zákazníkům nejnovější zabezpečení bezdrátových sítí. Protokol WPA3 významně zvyšuje úroveň bezpečnosti a ochrany dat oproti předchozím standardům. Zároveň poskytuje vylepšené šifrování dat a sofistikovanou ochranu před pokusy o prolomení hesel.

Adaptér je také plně kompatibilní se staršími standardy 802.11ac/a/b/g/n.

Zveřejněno: 18. 06. 2024