Sledujte důležité sportovní akce na jednom místě

Internetová televize Kuki nabízí svým zákazníkům možnost pohodlného sledování přenosů nejdůležitějších sportovních událostí roku prakticky odkudkoliv.

Mistrovství světa v hokeji, letní olympijské hry v Tokiu nebo tenisové zápasy z Wimbledonu můžete jednoduše sledovat na televizi, smartphonu či tabletu. Jedná se o součást tarifů Kuki větší nebo Kuki extra.

Už dnes, v pátek 21. května, startuje důležitý sportovní svátek v podobě Mistrovství světa v hokeji. Přenosy zápasů z lotyšské Rigy přinese kanál ČT Sport, který je součástí balíčků televize Kuki. A pokud by bylo hokeje málo, potom Nova Sport 1 a Nova Sport 2 v rámci nabídky Kuki přinášejí utkání prestižní NHL.

Na kanálech Eurosport 1 a Eurosport 2 v rámci balíčků Kuki větší a Kuki extra pak můžete sledovat Wimbledon, který je nejstarším tenisovým turnajem planety. Různé sportovní kanály pak budou bedlivě sledovat dlouho očekávané a ze známých důvodů odložené olympijské hry v Tokiu, na kterých bude soutěžit více než 11 tisíc sportovců v přibližně 330 disciplínách.

Zveřejněno: 21. 05. 2021