Sluchátka Audio-Technica ATH-CKS50TW mají neuvěřitelnou výdrž baterie

Audio-Technica uvedla bezdrátová (true wireless) sluchátka s modelovým označením ATH-CKS50TW, která mají až neuvěřitelnou výdrž baterie.

Nové špunty tak dokážou běžet úžasných 50 hodin v kuse. Tedy za předpokladu, že jsou plně nabité ony i nabíjecí pouzdro. Bez tohoto pouzdra vydrží 15 hodin, respektive 20 hodin s deaktivovaným potlačením šumu. Což je i tak dosti slušné. Pro připomenutí – dosavadní rekord držel model Cambridge Audio Melomania 1 Plus, který včetně šťávy z pouzdra běží 45 hodin v kuse bez přístupu k elektrické zástrčce.

Kromě vyšší výdrže baterie je možné zmínit ještě bezpečné a pohodlné držení v uších či pokročilou technologii aktivního potlačení hluku. Lze samozřejmě potlačit i tuto technologii, abyste v některých chvílích slyšeli potřebné informace zvenčí.

Sluchátka jsou certifikovaná pro technologii Sony 360 Reality Audio, což je řešení virtuálního prostorového zvuku při poslechu kompatibilních hudebních souborů, přirozeně. Hluboké basy pak mají na starosti 9mm HD TWS měniče.

Zveřejněno: 16. 02. 2022