Sluchátka Shure Aonic Free nemají háček na ucho

Představení špuntových sluchátek Shure Aonic Free začneme netypicky uvedením toho, co jim chybí – jde o háček na ucho. Ten totiž měly doposud všechny špunty Shure.

Jako všechna podobná sluchátka mají i Aonic Free nabíjecí pouzdro, ve kterém za pouhých 15 minut nabíjení získají dostatek šťávy na hodinu přehrávání. Jinak s dvojím nabíjením v pouzdru vydrží bez přístupu k zásuvce až 21 hodin.

Výrobce se chlubí, že i s novým designem dokážou jeho sluchátka uživatelům nabídnout zvuk ve vysoké kvalitě s flexibilitou možností jeho personalizace. K funkcím patří technologie izolace zvuku, která je založená na vlastních špuntových monitorech Shure. Použitý design dokáže zvnějšku odizolovat až 37 dB, přičemž (opět podle výrobce) stále drží dobře v uších.

Hlasitost, přehrávaný song nebo přijímání hovorů, to všechno jde ovládat jediným klepnutím na kterékoliv z obou sluchátek. Případně v rámci aplikace ShurePlus Play App, která je k dispozici pro platformy Android a iOS.

Za True Wireless sluchátka Shure Aonic Free zaplatíte v přepočtu přes čtyři tisíce korun. O distributorovi v ČR však zatím nic nevíme (když tak nás opravte), ale možnosti objednání ze zahraničí přirozeně jsou.

Zveřejněno: 09. 11. 2021