Sluchátkový zesilovač A&K pro přirozený zvuk

Svůj vůbec první sluchátkový zesilovač přináší na trh společnost Astell & Kern, která je známější spíše jinými Hi-Fi zařízeními, jako jsou luxusní přenosné hudební přehrávače.

Novinka nese název Astell & Kern PA10 a dokáže generovat „přirozený, prostorový a nezkreslený analogový zvuk“. Výrobce se dále chlubí tím, že díky svému know-how a zkušenostem se zesilovači a jejich obvody dokázal u modelu PA10 snížit spotřebu energie a současně zvýšit výkon a redukovat zkreslení a defekty. Technologie použitá u A&K PA10 nese označení Teraton Alpha a společnost ji vyvíjela několik let.

Model PA10 umí kontrolovat množství proudu tak, aby odpovídalo konkrétním sluchátkům. A&K tvrdí, že díky tomu získáte „intenzivnější, prostorový zvuk.“ Novinka podporuje vyvážený 4,4mm vstup/výstup (True Balanced). Design hliníkového těla přístroje je také slušný, a víceméně odpovídá designu přenosných hudebních přehrávačů A&K.

Sluchátkový zesilovač Astell & Kern PA10 zakoupíte za koncovou cenu 550 dolarů, což v přepočtu znamená přibližně 12,5 tisíce korun.

Zveřejněno: 04. 01. 2023