Směrovač RT6600ax s třípásmovou sítí Wi-Fi 6

Novinka, směrovat Synology RT6600ax přichází s podporou rozšířeného spektra 5,9 GHz v kombinaci s bezdrátovou propustností 6,6 Gb/s a zabezpečenou síťovou infrastrukturou vycházející z intuitivního systému Synology Router Manager (SRM) umožňují poskytovat ultrarychlé a zabezpečené bezdrátové připojení v domácnosti či kanceláři.

Certifikace Wi-Fi 6 zajišťuje rychlejší a spolehlivější Wi-Fi, technologie Tri-band zase umožňuje chytrou distribuci zařízení a port 2,5GbE lze flexibilně konfigurovat pro síť WAN nebo LAN. Kontrola provozu pomáhá zajistit optimální prostředí pro každého připojeného uživatele. Omezení lze konfigurovat pro jednotlivá zařízení nebo podle aplikací, které jsou na jednotlivých zařízeních spuštěné.

Na vaší primární síti se pravděpodobně nachází většina vašich zařízení: laptopy, tablety, chytré telefony a chytré televizory nebo reproduktory. Pomocí funkce Safe Access můžete jednoduše vytvořit profil výchozí sítě, který bude blokovat škodlivý obsah a používat přísnější filtrování nákupů, obsahu pro dospělé a dalšího škodlivého obsahu – představuje tak ideální způsob správy času tráveného dětmi online.

Zařízení lze ovládat na dálku pomocí aplikace v mobilu QuickConnect nebo služeb Synology DDNS či statické IP adresy/FQDN. Pomocí vzdáleného přístupu lze konfigurovat všechny možnosti a nastavení routeru včetně třeba rodičovské ochrany.

Zveřejněno: 17. 05. 2022