Sony HT-400 je nový cenově dostupný soundbar a subwoofer

Společnost Sony představila nejnovější soundbar ve své nabídce, model HT-400. Ten je reálně 2.1kanálovou kombinací soundbaru a subwooferu, kterou seženete za docela příjemnou cenu.

HT-400 sestává z 200W soundbaru a 130W bezdrátového subwooferu, díky čemuž je jeho celkový výstup 330 W. Což je na tak cenově dostupnou a zároveň kompaktní sestavu vcelku slušný výkon.

Podpora prémiového Dolby Atmos k dispozici není, ale dočkáte se Dolby Digital. A také tehnologie S-Force PRO Front Surround od Sony, která má údajně emulovat prostorový zvuk ve stylu kinosálu, tak abyste si svoje filmy užili co nejvíc.

Bezdrátový není jen subwoofer, ale i samotný soundbar, propojíte-li ho přes Bluetooth A2DP s kompatibilní televizí. K těm kompatibilním se řadí většina TV Sony Bravia pro rok 2021.

Soundbar je sice vybaven dálkovým ovládáním, ale nastavovat ho můžete i přímo v menu televize, pokud tedy máte opět Sony Bravia. A kolik za to vše? Za soundbar se subwooferem Sony HT-400 zaplatíte nějakých 300 amerických dolarů, tedy v přepočtu cca 6,5 tisíce korun.

Zveřejněno: 28. 01. 2022