Sony rozšiřuje modelem WF-C510 řadu svých skutečně bezdrátových špuntových sluchátek

Společnost Sony představila skutečně bezdrátová špuntová sluchátka WF-C510, která nabízejí tradičně kvalitní zvuk Sony v kompaktním provedení. Sluchátka mají výkonnou baterii a pohodlný design spolu s vylepšenými funkcemi za dostupnou cenu, takže jsou ideální pro celodenní poslech.

Model WF-C510 je oproti předchozím generacím menší a kompaktnější a jeho hlavní předností je vysoký komfort. Sluchátka WF-C510 jsou vůbec nejmenším modelem uzavřeného typu od společnosti Sony, takže budou stabilněji sedět i těm, kteří mají menší uši.  Sluchátka WF-C510 kombinují tvar, který dokonale odpovídá lidskému uchu, s ergonomickým designem povrchu pro stabilnější usazení. Při navrhování modelu WF-C510 Sony využilo údaje o tvaru uší, které shromažďuje již od uvedení prvních sluchátek do uší na světě v roce 1982, a také vyhodnocení citlivosti různých typů uší, aby byl zajištěn ideální tvar, který je pohodlný pro větší skupinu lidí. Sluchátka mají také zaoblený design a matný povrch. Navíc bylo přidáno ploché a širší tlačítko na povrchu pro bezproblémové ovládání.

K menším sluchátkům patří menší nabíjecí pouzdro. Kompaktní nabíjecí pouzdro válcovitého tvaru je ve srovnání s předchozím modelem tenčí, takže se ještě pohodlněji nosí v kapse nebo v tašce.

Díky dlouhé výdrži baterie až 11 hodin si můžete užívat hodiny nepřetržitého přehrávání , a pět minut rychlého nabíjení vám zajistí až 60 minut poslechu. Volit můžete mezi modrou, žlutou, černou nebo bílou barevnou variantou

Zařízení WF-C510 jsou kompatibilní s funkcí Multipoint Connection společnosti Sony, která umožňuje připojení ke dvěma zařízením Bluetooth současně. Sluchátka jsou také vybavena režimem Ambient Sound Mode, který umožní slyšet zvuk kolem vás a zároveň poslouchat hudbu. Po zapnutí funkce „Voice Focus“ navíc sluchátka WF-510 zachycují lidské hlasy a zároveň potlačují okolní hluk.

Nastavení zvuku můžete přizpůsobit pomocí aplikace Sony | Headphones Connect. Ať už posloucháte jakýkoliv hudební žánr, přizpůsobte si zvuk podle svých hudebních preferencí díky funkci EQ.

Díky technologii DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) poskytují sluchátka vysoce kvalitní zvuk a přinášejí autentický zážitek z poslechu. Vyvážené ladění zvuku od nízkých po vysoké frekvence zajišťuje, že vokály jsou přirozené a čisté. Můžete si také vychutnat pohlcující zvuk 360 Reality Audio pro prostorový poslech.

Pomocí funkce ‚Quick Access’ můžete snadno ovládat aplikaci Spotify Tap  , která vám umožní přehrávat skladby několika dotyky. Sluchátka WF-C510 mají stupeň odolnosti proti vodě IPX4.

Ceny a dostupnost

Model WF-C510 bude od září v prodeji v modré, žluté, černé a bílé barvě za doporučenou cenu 1599 Kč.

Zveřejněno: 27. 08. 2024