Soundbary PhaseTech lze televizi přizpůsobit na míru

Nové soundbary od společnosti PhaseTech je možné přizpůsobit na míru konkrétním televizím. konkrétně v úhlopříčkách od 60 do 100 palců.

Dva modely soundbarů totiž disponují posuvnými lištami s reproduktory, které lze uspořádat přesně na šířku dané televize. První z obou modelů nese označení VLS70-LCR a je vhodný pro 60 až 70palcové televizory. Druhý, VLS100-LCR, pak bude sedět k 75 až 100palcovým televizím.

Oba soundbary jsou vybaveny trojicí pasivních reproduktorů, jež jsou poskládány do samostatných skříní – ty, jak už jsme řekli, je možné posouvat po příslušné liště. Soundbary jsou současně nízkoprofilové, jejich hloubka činí jen 7,3 cm, takže příliš nebudou „trčet“ ze zdi do prostoru.

Jednotlivé skříně jsou vyrobeny z hliníku a uvnitř se nachází pět měničů. Uprostřed nalezneme 0,75palcový výškový měnič, doplněný dvěma třípalcovými měniči basovými Na každém konci skříňky pak navíc máme tři polypropylenové basové zářiče. Jak již bylo zmíněno, je celý tento systém pasivní, takže je třeba je propojit s externím AV zesilovačem.

Zveřejněno: 08. 02. 2024