Společnost Synology otevřela online obchod v EU i u nás

Společnost Synology oznámila zprovoznění svého nového online obchodu v Evropské unii. Obchod Synology Store nabízí zákazníkům oficiální platformu pro zakoupení příslušenství a náhradních dílů Synology, například přídavných síťových karet, paměťových modulů, sad ližin a dalších oficiálních komponent Synology pro jejich zařízení.

Obchod Synology Store je nyní k dispozici v zemích EU (kromě Malty), v Andoře, Lichtenštejnsku a v Monaku a také v USA a ve Spojeném království. Otevření tohoto obchodu v dalších oblastech je plánováno v nejbližší budoucnosti a bude oznámeno v okamžiku zpřístupnění služeb. Českou verzi obchodu najdete na https://www.synology.com/cs-cz/products/store.

Poznámka DigitálníDomácnosti.cz: Ceny požadovaného zboží zde nenajdete. U vybraných zařízení nebo zboží jste odkázáni na spolkečností Synology certifikované partnery. Přesto ale nový obchod můžeme doporučit. Už jen kvůli tomu, že je zde (většinou v perfektní češtině) popsána funkce, vysv+ětleny věci jako je výkon, vhodnost použití pro daný model nAS a podobně. Listy kompatibility jsou úžasné při hledání například vhodného disku pro SSD Synology. Tento obchod je skvělý rádce pro nákup jakékoli součástky nebo zařízení, protože vždy diostanete relevantní informace o tom, co zamýšlíte koupit.



Zveřejněno: 09. 02. 2023