Špunty Huawei FreeBuds 5i přicházejí s podporou kvalitního zvuku

Společnost Huawei představuje nové bezdrátové špunty FreeBuds 5i, které se mohou chlubit zvukem ve vysokém rozlišení za vcelku přívětivou cenu.

Kromě hi-res audia se můžeme těšit také na aktivní potlačení šumu (ANC), přednastavený ekvalizér a schopnost plynulého bezdrátového přechodu mezi dvěma zdrojovými zařízeními. Cena byla stanovena na 109 amerických dolarů, tedy v přepočtu okolo 2,5 tisíce korun.

Nabíjecí pouzdro sluchátek má tvar oblázku a texturovaný povrch. Modrá, černá a bílá barevná varianta nesou marketingová označení Isle Blue, Nebula Black a Ceramic White. Jeden špunt váží jen 4,9 gramu a výstupky na špuntech jsou o 7 mm kratší než u předchůdce, modelu FreeBuds 4i.

Huawei FreeBuds 5i mají certifikaci Hi-Res Audio Wireless a podporu kodeku Sony LDAC, což v případě těchto sluchátek znamená, že můžete přes Bluetooth streamovat zvuk v rozlišení až do 24 bitů / 96 kHz. A to v přenosových rychlostech až do 990 kb/s. Hybridní technologie potlačení šumu pak využívá mikrofony, které směřují jak dovnitř, tak směrem ven.

Zveřejněno: 03. 01. 2023