SteelSeries představuje řadu reproduktorů Arena

Společnost SteelSeries představuje novou řadu reproduktorů Arena, která je stejně jako další hardware značky určena především pro hráče.

Nové reproduktory nesou označení Arena 3, Arena 7 a Arena 9 a disponují reálným prostorovým zvukem. Přitom je stačí zapojit pomocí jediného USB konektoru. Konstrukce reproduktorů je dvoupásmová a jednotlivé modely se od sebe liší především počtem jednotek (kanálů). Arena 3, nejmenší z celé řady, sestává z dvojice reproduktorů se 4palcovým měničem kónického tvaru.

Arena 7 je 2.1kanálová sestava s dvojicí dvoupásmových reproduktorů a jedním subwooferem, jehož měnič má 6,5 palce a směřuje dolů. Součástí balení je i plně přizpůsobitelné RGB podsvícení.

Nakonec tu máme sestavu SteelSeries Arena 9, pro změnu 5.1kanálový systém, který můžete ke zdroji hudby propojit přes optické připojení, 3,5mm jack nebo Bluetooth. Zajímavostí je však také rozhraní USB typu C pro připojení k počítači, PlayStationu nebo Macu. Dva přední reproduktory jsou dále vybaveny reagujícím PrismSync RGB podsvícením.

Zveřejněno: 25. 08. 2022