Stylové přetaktování s pamětmi Kingston FURY Beast DDR5 RGB

Kingston FURY, herní divize společnosti Kingston Technology Company uvedla paměti Kingston FURY Beast DDR5 RGB. Rodina Kingston FURY Beast se může pochlubit prvním modulem DDR5, který byl použit pro překonání rychlosti 10 000MT/s. Tento nejnovější přírůstek do portfolia má nový design chladiče s vylepšeným RGB podsvícením pro jasné a živé světelné efekty.

Kingston FURY Beast DDR5 RGB je perfektním řešením pro vytváření osobitého stylu nové generace počítačových systémů s DDR5. Díky certifikaci Intel XMP 3.0-Ready a otestování předními světovými výrobci základních desek1 mohou milovníci rychlých strojů stavět počítače s Kingston FURY Beast DDR5 RGB bez obav z nekompatibility. Pomocí softwaru Kingston FURY CTRL2 si uživatelé mohou vybrat z knihovny připravených atraktivních světelných vzorů a efektů a přizpůsobit si je tak, aby byl jejich systém zcela jedinečný. Všechny moduly Kingston FURY Beast DDR5 RGB jsou vybaveny patentovanou technologií Kingston FURY Infrared Sync Technology, která zajišťuje dokonalou synchronizaci světelných efektů jednotlivých modulů.

Paměť Kingston FURY Beast DDR5 RGB začíná na rychlosti 4800 MT/s, která je podporována unikátní technologií Kingston Plug N Play pro automatické přetaktování bez nutnosti volby profilu. U modulů s rychlostí 5200MT/s a vyšší lze použít profily Intel XMP 3.0, které určují rychlost, časování a napětí. Kingston FURY Beast DDR5 RGB umožňuje zkušeným hráčům i nadšeným začátečníkům hrát opravdu na maximum.

Paměti Kingston FURY Beast DDR5 RGB jsou k dispozici jako 8GB, 16GB a 32GB samostatné moduly nebo sady po dvou modulech s celkovou kapacitou až 64 GB a rychlostí až 6000 MT/s. Mezi jejich přednosti patří také omezená doživotní záruka a legendární spolehlivost značky Kingston.

Zveřejněno: 25. 05. 2022