T+A Solitaire T uvádí referenční sluchátka pro kabelový i bezdrátový přenos

Německý výrobce Hi-Fi T+A Elekroakustik uvedl nová špičková sluchátka Solitaire T, která budou na trh uvedena v červenci za 1.600 dolarů (asi 37,5 tisíce korun).

Pasivní sluchátka nabídnou referenční zvuk při kabelovém připojení, jakož i při bezdrátovém spojení se zdrojovým zařízením s aktivovanou technologií Bluetooth a aktivním potlačením hluku (ANC).

Referenční sluchátka dosud byla výhradně doménou Hi-Fi nadšenců, kteří si svoji hudbu pouštěli doma, samozřejmě s využitím dalších příslušných komponent. Jenže T+A Elektroakustik chce tímhle modelem překlenout most mezi zařízením určeným pro entuziasty a spotřebitelským modelem. Prakticky dokonalou kvalitu hudby si tak nově můžete užít i na cestách.

Sluchátka Solitaire T disponují 42mm měniči, speciálními celulózovými membránami a optimalizovaným nízkobasovým systémem. Kromě toho podporují nejnovější Bluetooth kodeky typu LDAC a aptX HD. Součástí balení ja digitálně-analogový převaděč (DAC) Esstech ES9218 Sabre a také čip Qualcomm QCC 5127.

Zveřejněno: 20. 05. 2022