Tesla od Witty přináší na trh chytré akvarijní krmítko

Společnost Witty rozšířila svou nabídku zařízení inteligentní domácnosti o chytré krmítko pro rybičky a další vodní živočichy chované v akváriích. Akvaristé si s krmítkem Tesla Smart Fish Feeder mohou být jistí, že bude o jejich rybičky postaráno i když budou delší dobu na cestách.

Chytré krmítko Tesla Smart Fish Feeder, opatřené základnou otočnou o 360 stupňů, lze umístit na sklo kryjící akvárium nebo na stěnu akvária s maximální tloušťkou 24 milimetrů. Je tedy vhodné pro domácí akvária všech velikostí a typů a se zásobníkem o objemu 200 mililitrů pojme dostatečnou zásobu krmiva i na delší dobu. Použít lze jak granulovaná, tak i vločková krmiva, snadno doplňovaná po odsunutí krytky zásobníku, bez nutnosti sejmout krmítko z akvária.

Akvarijní krmítko Tesla Smart Fish Feeder lze prostřednictvím přehledného LCD displeje a ovládacích tlačítek naprogramovat na krmení v pravidelných intervalech (až 3krát denně), samozřejmě včetně nastavení množství dávkovaného krmiva (1 až 3 porce) a možnosti manuálního ovládání krmítka (s dávkováním 1 až 5 porcí krmiva). Akvaristé navíc mohou krmítko ovládat i na dálku – po internetu prostřednictvím aplikace Tesla Smart v mobilním telefonu. Stačí jen krmítko připojit k domácí Wi-Fi síti. V mobilní aplikaci, která je plně přeložena do češtiny, je k dispozici rovněž týdenní přehled historie krmení.

Designové akvarijní krmítko s velmi tichým pohonem je napájeno prostřednictvím běžného microUSB kabelu (je součástí balení krmítka) a standardní nabíječky na mobilní telefony. Součástí balení je rovněž držák na pevné uchycení krmítka na akvárium, protože zařízení nesmí spadnout do vody.

Cena na webu Tesla Smart je bez koruny tisícovka.

Zveřejněno: 10. 06. 2022