Tlačítkový mobil EVOLVEO EasyPhone XR má snadné ovládání a vydrží až osm dnů

Nový tlačítkový telefon v nabídce EVOLVEO je určen pro seniory a pro všechny ostatní, kdo chtějí tlačítkový telefon s jednoduchým ovládáním. Tlačítkový mobil EasyPhone XR má zjednodušené ovládání a na jedno nabití vydrží až osm dní.

Dodává se s praktickým nabíjecím stojánkem. Má barevný displej, jednoduché menu s intuitivním ovládáním, FM rádio s vestavěnou anténou, SOS tlačítko, hlasitý reproduktor a další potřebné funkce. Dodává se ve třech barevných provedeních (černá, červená, modrá).

Ovládání tlačítkového mobilního telefonu EasyPhone XR bylo maximálně zjednodušeno, aby vyhovovalo potřebám seniorů a dětí. Velká čísla a písmena jsou výborně čitelná na velkém barevném 2,3" TFT displeji, což zajišťuje snadnou navigaci a čitelnost informací. Jednotlivá tlačítka klávesnice jsou oddělena, což usnadňuje psaní SMS zpráv a zadávání telefonních čísel. Pro ještě větší pohodlí při používání telefonu jsou k dispozici tři vyhrazená tlačítka na přední straně telefonu, která umožňují rychlý přístup k důležitým funkcím, jako je fotoaparát.

Na zadní straně telefonu se nachází výrazné SOS tlačítko. Po jehož stisknutí telefon začne automaticky vytáčet předvolená čísla a odešle na ně nouzovou zprávu, což poskytuje uživatelům v případě nouze rychlou a spolehlivou cestu k pomoci.

Seniorský tlačítkový telefon EVOLVEO EasyPhone XR je dodáván s praktickým nabíjecím stojánkem, do kterého stačí telefon zasunout a nabíjení baterie se spustí automaticky, což usnadňuje a zpříjemňuje každodenní používání. Díky výdrži baterie až osm dnů je telefon stále připraven k použití, aniž by uživatel musel často hledat zásuvku pro nabíjení.

Telefon EVOLVEO EasyPhone XR umožňuje přiřadit fotografie k jednotlivým kontaktům, což usnadňuje identifikaci volajících osob. Na barevném displeji lze snadno rozpoznat nejbližší osoby a další důležité kontakty.

Telefon EVOLVEO EasyPhone XR nabízí širokou škálu funkcí pro zlepšení uživatelského zážitku. Díky vestavěnému FM rádiu s integrovanou anténou si lze užívat oblíbených stanic i bez potřeby připojení sluchátek. Praktická svítilna je ovladatelná prostřednictvím vyhrazeného tlačítka a umožňuje rozsvícení i při uzamčené obrazovce. Možnost připojení Bluetooth handsfree přináší další úroveň pohodlí, zejména při používání telefonu v autě. Díky podpoře paměťové karty microSDHC lze rozšířit úložný prostor telefonu a užívat si své oblíbené hudební soubory kdykoli a kdekoli. Tyto funkce společně zvyšují komfort používání telefonu a poskytují uživatelům široké možnosti využití.

Dostupnost a cena

Mobilní telefon pro seniory EVOLVEO EasyPhone XR je dostupný prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců ve třech barevných provedeních (černá, modrá, červená) již od 990 Kč včetně DPH.

Zveřejněno: 26. 09. 2024