TP-Link Tapo D210 je chytrý zvonek s kamerou pro bezpečnost a pohodlí

TP-Link představuje nový chytrý zvonek s kamerou Tapo D210. Tento produkt kombinuje moderní technologie a snadné ovládání, dohled nad vstupem do obydlí a zároveň poskytuje pocit bezpečí a klidu.

Chytrý zvonek Tapo D210 je vybaven kvalitní kamerou s rozlišením 2K 3MP, která poskytuje ostrý a detailní obraz při sledování návštěvníků a dění u vchodu. Díky širokému úhlu záběru 160° dokáže kamera monitorovat rozsáhlý prostor před domem a uživatel tak má jasný a přehledný pohled na dění v okolí. Kamera je navíc vybavena funkcí nočního vidění s přísvitem, a to až na vzdálenost pět metrů.

Nový model umí detekovat pohyb, což je funkce založená na technologii umělé inteligence a představuje průlomový prvek u podobných produktů. Zvonek automaticky detekuje přítomnost osoby u domovních dveří a okamžitě zasílá upozornění do mobilního telefonu uživatele. S aplikací Tapo, která je volně dostupná pro zařízení s Androidem a iOS, se lze dívat na živý přenos z kamery nebo si přehrát záznamy z předchozích návštěv. To vše bezplatně bez jakéhokoliv poplatku nebo předplatného. Podobně jednoduché je vytváření vlastních virtuálních zón, při jejichž narušení zvonek automaticky odešle notifikaci.

Pro interakci s návštěvníky je zvonek vybaven obousměrným přenosem zvuku včetně možnosti komunikace pomocí smartphonu. Uživatel tak nemusí být doma, přesto se může pomocí telefonního hovoru domluvit s kurýrem, kde má zanechat balík. Užitečná je i funkce rychlé přednastavené odpovědi nebo možnost hlasového ovládání pomocí Alexy či Google Asistenta.

Intuitivní, odolný a bezpečný

Samotné zprovoznění chytrého zvonku je jednoduché a intuitivní. Tapo D210 připevníte na libovolné místo u dveří bez nutnosti složité elektroinstalace. Napájení je zajištěno dobíjecí baterií s výdrží až šest měsíců. Je odolný vůči vodě a prachu, což dokládá certifikace IP64. Bonusem je pak možnost výběru vyzváněcího tónu.

Bezpečnost dat a ochrana soukromí jsou pro TP-Link klíčovou prioritou. To platí i pro Tapo D210. Veškerá data jsou šifrována a chráněna před neoprávněným přístupem. Tapo D210 podporuje cloudové úložiště, které umožňuje vzdálené ukládání záznamů, ale zároveň je možné využít i microSD kartu s kapacitou až 512 GB.

TP-Link Tapo D210 je tak ideálním řešením pro ty, kteří chtějí zvýšit bezpečnost svého domova. Moderní design, pokročilé AI funkce a uživatelská přívětivost dělají z tohoto chytrého zvonku vítaného pomocníka pro každou domácnost.

Doporučená maloobchodní cena je 2.719 Kč.

Zveřejněno: 10. 10. 2024