TP-Link uvádí nejnovější meshový systém Deco X50-PoE

Společnost TP-Link představuje další meshový systém pro domácnosti. Tentokrát potěší zákazníky, kteří se chtějí vyhnout zbytečným kabelům a adaptérům po celém domě. Novinka Deco X50-PoE je totiž navržena k použití jediného ethernetového kabelu pro přenos dat i napájení. O perfektní připojení pomocí Wi-Fi 6 se pak postarají samostatné jednotky, které dostanou signál i do jinak těžko dostupných míst.

Novinka Deco X50-PoE vyzbrojená technologií Wi-Fi 6 poskytuje bezdrátovou rychlost až 3 Gb/s, což umožní všem připojeným uživatelům pohodlně streamovat videa v nejvyšší kvalitně, hrát online hry i stahovat velké soubory. To vše současně. S 2,5 gigabitovým ethernetovým portem poskytuje Deco X50-PoE výjimečný multigigabitový výkon, jenž ocení i nároční uživatelé. Zařízení navíc disponuje dalším gigabitovým portem, přičemž oba zmíněné porty podporují PoE napájení.

TP-Link modelem Deco X50-PoE přichystal skutečně precizní řešení pro celou domácnost. Zařízení podporuje stejnosměrné napájení pro flexibilní sítě, přičemž síťový adaptér je součástí balení.

Flexibilní instalace jednotek umožňuje širokou škálu jejich rozmístění a vytvoření dokonalé a jednotné domácí sítě. Uživatelé, kterých může být až 150, se mohou libovolně pohybovat po domě a jejich zařízení se v tichosti připojí vždy k meshové jednotce s nejsilnějším signálem, přičemž není třeba manuálně měnit síť ani heslo. Jednotky Deco X50-PoE lze položit na stůl, připevnit na zeď či je dokonce nainstalovat na strop. Povedený kompaktní design zařízení zároveň skvěle zapadne do každé domácnosti, šetří místo a poskytuje naprostou online svobodu.

Dvě spolupracující jednotky vytvářejí síť, která pokryje až 420 m², tři jednotky dosáhnout až na 600 m², přičemž pro větší plochu je možné dokupovat další vysílače. Veškeré jednotky Deco jsou totiž kompatibilní. Síť zároveň můžete spravovat přes mobilní aplikaci Deco. Ta je dostupná v češtině i slovenštině a s její pomocí uživatelé bez problémů zvládnou nastavení krok za krokem bez odborných znalostí.

Standardem modelů od TP-Link je silná úroveň zabezpečení prostřednictvím technologie TP-Link HomeShield. Ta přináší vyspělé funkce pro ochranu sítě a internetu věcí. K těm patří ochrana sítě, rodičovská kontrola či technologie QoS (Quality of Service).

Zveřejněno: 22. 03. 2023