TP-Link uvedl WiFi 7 mesh systém pro dokonalé pokrytí domácnost Deco BE25

Společnost TP-Link uvádí nejnovější produkt spadající do rodiny Deco. Model BE25 přináší pro domácnosti díky podpoře standardu WiFi 7 zcela nové možnosti internetového připojení. Doménou novinky je především stabilní vysokorychlostní signál v každém koutě domu, a to i v případě náročného provozu s mnoha zařízeními připojenými současně.

Nový standard WiFi 7 zajišťuje oproti předchozímu standardu WiFi 6/6E nižší latenci, robustnější ochranu proti rušení a vyšší účinnost datových přenosů. Uživatelům tak poskytuje plynulejší zážitky nejen při surfování na internetu, streamování videí ve vysokém 8K rozlišení, ale i při hraní náročných online her. Zároveň otevírá bránu pro používání aplikací s rozšířenou (AR) a virtuální realitou (VR).

S modelem Deco BE25 mohou uživatelé díky technologii 4K-QAM vstoupit do světa moderního vysokorychlostního internetu s rychlostí až 3,6 Gb/s v pásmech 2,4 GHz a 5 GHz. Podpora technologie MLO (Multi-Link Operation) zajišťuje, že každé připojené zařízení bude mít přístup k více pásmům současně, což znamená plynulejší a rychlejší připojení i za náročného provozu. To je ideální řešení třeba pro rodiny, které požadují stabilní a rychlé připojení za všech okolností, aniž by se jednotlivci museli datově omezovat.

Zabiják mrtvých zón

Přednost modelu Deco BE25 představuje především schopnost celoplošného pokrytí domácnosti Wi-Fi signálem, a to bez ohledu na velikost nebo členitost prostoru. Díky technologii Mesh, jež umožňuje propojení více jednotek Deco BE25 do jedné sítě, získají uživatelé plynulé a stabilní připojení v každém koutě domácnosti. Takzvané mrtvé zóny se tedy stanou minulostí. Systém je navíc snadno rozšiřitelný, což znamená, že lze kdykoliv přidat ještě další jednotky.

Mesh systém jednotek Deco vytváří sjednocenou síť s jedním názvem a heslem. Díky vestavěné technologii přepínání mezi zařízeními, které je řízeno umělou inteligencí (AI), dokáže systém pomocí algoritmů a automatického učení promptně reagovat na pohyb uživatelů po domácnosti a dle jejich návyků upřednostnit jednotku s nejlepším signálem. 

Elegantní design s důmyslně ukrytými porty

Deco BE25 nejenže skvěle vypadá, ale na svém těle ukrývá dva WAN/LAN 2,5 Gb/s porty. Ty lze využít v případě náročných úloh, jako je cloudové hraní nebo při používání AR/VR aplikací. Kombinací bezdrátového a kabelového připojení se tak ještě více zvyšuje propustnost sítě, zároveň se ale snižuje její latence.

Snadná správa a bezpečnost

TP-Link Deco BE25 se snadno nastavuje a spravuje intuitivní mobilní aplikací Deco. Uživatelé tak mohou síť snadno spravovat, přidávat do ní nová zařízení nebo nastavovat rodičovskou kontrolu. To vše ze svého chytrého telefonu.

Vylepšené zabezpečení TP-Link HomeShield chrání před nejnovějšími kybernetickými hrozbami. Potenciální nebezpečí dokáže detekovat v reálném čase a poskytuje robustní rodičovskou kontrolu. Pro ještě větší bezpečnost si lze vytvořit i privátní Wi-Fi síť určenou zařízením chytré domácnosti (IoT) nebo síť pro hosty. Náročnější uživatelé pak ocení podporu VPN klientů a serverů.

Doporučená maloobchodní cena: 3.899,- Kč (1-pack)

Zveřejněno: 21. 10. 2024