TrueCam představuje kameru do auta se 4K rozlišením

Značka TrueCam představuje první kameru do auta s vysokým rozlišením 4K, model TrueCam M11 GPS 4K, který se může chlubit mimo jiné superkondenzátorem.

Novinka zaznamenává ve vysoké kvalitě celý průběh jízdy, bez ohledu na počasí a na úroveň světla. Noční silnici i její okolí na záznamu bez problémů uvidíte i díky profesionální optice. Nerozhází vás ani oslnění ze strany protijedoucích vozidel.

Součástí kamery je i neustále aktualizovaná databáze více než 40 tisíc radarů a křižovatek s detekcí jízdy na červenou ve 36 zemích světa. Integrovaný GPS modul pak ohlídá vaši rychlost – tu si navíc na kameře můžete zobrazit jako spořič obrazovky.

Magnetický držák kameru za vteřinu pevně zafixuje, takže nevypadne ani když vjedete do výmolu či na hrbol. Díky malým rozměrům můžete kameru skrýt za středové zrcátko, kde bude naprosto nenápadná.

Kamera TrueCam M11 nevyužívá klasickou baterii, ale superkondenzátor, kterému nevadí neustálé přebití ani změny teplot. Volitelným příslušenstvím je i zadní Full HD kamera či polarizační CPL filtr.

Zveřejněno: 19. 11. 2021