Univerzální soundbar Genesis Helium 312BT nejen pro hráče

Genesis Helium 312 BT je moderní soundbar, první svého druhu v portfoliu značky Genesis. Díky svým kompaktním rozměrům a elegantnímu designu se dokonale hodí do jakéhokoli prostoru. Klíčovou vlastností je duální režim připojení, kabelový a BT 5.2.

Soundbar je především univerzální. Díky duálnímu režimu připojení může Genesis Helium 312 BT přehrávat zvuk jak ze zařízení, ke kterému je připojen kabelem USB, který je zároveň zdrojem napájení, tak z přenosného zařízení prostřednictvím technologie bezdrátového připojení BT ve standardu 5.2, jak je vidět na úvodním obrázku. A co je důležité, změna zdroje přehrávaného zvuku je jednoduchá a zabere jen okamžik. To přináší pohodlí a eliminuje nutnost přepojovat jakékoli kabely.

Ovládání je jednodušší než kdykoli předtím. To je další klíčovou vlastností soundbaru GENESIS Helium 312 BT. Plně dotyková tlačítka jsou umístěna na horní straně zařízení a umožní volit režim přehrávání (kabelový, bezdrátový), nastavit efekty podsvícení (12 možností), nastavit vhodnou úroveň basů, a to není vše. Stejně snadné je i ovládání hlasitosti pomocí centrálně umístěného ovladače.

Díky klasickému designu, tlumeným barvám a promyšlenému RGB podsvícení se GENESIS Helium 312 BT skvěle hodí ke každému hernímu počítači, ale díky své všestrannosti je tento moderní soundbar vhodný i pro práci (např. jako nástroj pro přehrávání multimédií) nebo zábavu (seriály, podcasty, hudba).

Cena a dostupnost

Soundbar GENESIS Helium 312 BT je k dostání prostřednictvím vybraných prodejců a resellerů

Zveřejněno: 12. 08. 2024