ViewSonic uvádí na trh software TeamOne pro spolupráci využívající umělou inteligenci

Společnost ViewSonic oficiálně uvedla software pro spolupráci TeamOne, který je poháněn umělou inteligencí. TeamOne je součástí řešení ViewSonic „Future Meeting Room“ a „Future Classroom“ a zlepšuje idealizaci, plánování a realizaci v týmech. Bez problémů se integruje do jakéhokoli firemního a vysokoškolského prostředí díky funkcím AI, které podporují rozvíjející se digitální prostor pro spolupráci.

TeamOne poskytuje jednotné pracovní prostředí založené na prohlížeči s vysokou dostupností, aby řešilo výzvy moderní týmové práce, jako jsou geografické vzdálenosti, různé systémy a nedostatek schopností interakce v reálném čase. Nabízí real-time whiteboarding s různými šablonami, nekonečné plátno a různé interaktivní nástroje pro optimalizaci pracovních postupů.

Při práci s interaktivními displeji ViewSonic ViewBoard umožňuje TeamOne účastníkům intuitivní spoluvytváření obsahu v reálném čase, čímž zlepšuje efektivitu schůzek. Pracovní kroky jsou automaticky ukládány do historie tabule a lze jej kdykoli sledovat a anotovat. To pomáhá týmům vizuálně spravovat složité projekty, zjednodušovat pracovní postupy a zlepšit zážitek ze spolupráce v hybridním prostředí.

TeamOne poskytuje uživatelům funkce umělé inteligence, jako jsou souhrny poznámek a převod digitálního rukopisu, čímž zkracuje čas strávený organizováním poznámek. Nabízí digitální samolepicí poznámky pro zapisování nápadů na brainstorming a bodů jednání. Vlastníci projektů nebo pozdější účastníci mohou shromáždit více samolepicích poznámek a pomocí „AI sumarizace“ se jedním kliknutím rychle ponořit do klíčových bodů a závěrů z diskusí, čímž se zkrátí čas strávený prohlížením a organizováním myšlenek.

Aby bylo možné efektivněji zjednodušit pracovní postupy na dotykových obrazovkách, využívá TeamOne umělou inteligenci k převodu všech ručně psaných vývojových diagramů na editovatelné objekty během několika sekund. To zjednodušuje proces úprav a snižuje potřebu manuálně upravovat tvary a text.

ViewSonic vytváří ideální „Future Meeting Room“ a „Future Classroom“ integrací hardwaru, softwaru a služeb do pokročilého celkového řešení pro snadnou a inkluzivní spolupráci. TeamOne hraje klíčovou roli tím, že nabízí jednotný prostor pro týmovou práci, který spolupracuje s řadou vizuálních displejů ViewSonic.

Zveřejněno: 14. 08. 2024