Vyměňte starý router za nový s Wi-Fi 6. Se slevou!

TP-Link přichází s prodejní akcí „Vyměňte starý router za nový s Wi-Fi 6“. Díky ní zákazníci získají na vybrané modely slevu 250 nebo 500 korun. Akce je platná i pro zákazníky na Slovensku, kde mohou zákazníci počítat se slevou 10, resp. 20 €.

Aktuální možnosti digitální zábavy, jako jsou streamování videa v HD kvalitě, online hraní her a videohovory, vyžadují vysokou kapacitu Wi-Fi sítě. Pokud není síť dostatečně rychlá, může docházet ke zpožděním, ztrátě kvality obrazu a zvuku a dalším potížím, které mohou zábavu narušit.

Výhodou nových Wi-Fi standardů a mesh systémů je, že využívají širšího pásma ke komunikaci a tato vyšší kapacita zvyšuje rychlost a zlepšuje pokrytí. Mesh systémy fungují tak, že jednotky mezi sebou spolupracují pomocí bezdrátového spojení, čímž vytvářejí síť, která pokrývá celý dům. Tím se eliminují místa se špatným připojením a umožňuje se plynulé streamování videa a hraní her.

Pokud se vám stále nedaří dosáhnout dostatečně rychlého připojení, řešením může být nákup nového Wi-Fi routeru. Jako příklad mohou sloužit router TP-Link AX53 nebo mesh systém TP-Link Deco X50, které oba nabízejí vysokou rychlost standardu Wi-Fi 6 a spolehlivé bezdrátové připojení pro všechna zařízení i chytrou domácnost. Tyto routery také umožňují jednoduchou instalaci a konfiguraci přes mobilní aplikaci v češtině i slovenštině, takže nemusíte mít žádné technické znalosti.

Chcete získat slevu?

Na uvedené routery navíc aktuálně získáte příspěvek, který vám pomůže usnadnit rozhodování. Ve speciální akci si můžete koupit jeden z vybraných modelů a získáte část peněz zpět. Můžete si vybrat mezi modelem Archer AX53 s příspěvkem 250 CZK / 10 €, nebo meshovým systémem Deco X50 (2-pack) s příspěvkem 500 CZK / 20 €. Vše, co musíte udělat, je koupit jeden z vybraných produktů v době trvání akce, tedy do 30. 6. 2023, vyplnit potřebné údaje do formuláře na linku níže, identifikovat své staré a nové zařízení a po ověření vašich údajů vám bude příspěvek zaslán na váš bankovní účet.

Zveřejněno: 28. 02. 2023