World of Tanks Blitz přichází také s Dune 2 eventem

Zbrusu nový film a World of Tanks Blitz přicházejí s naprosto skvělým spojením, které báječně funguje na nejen na mobilech, ale na PC a Nintendu.

Akce se odehrává v 60 etapách, z nichž každá představuje odlišné mise, speciální úkoly, kontejnery z Duny a tematické odměny. V 6. etapě akce tankisté zažijí fremenský úkol, který nabízí jedinečné odměny, jako jsou sběratelské předměty Crysknife a Maker hooks, spolu s váženým avatarem s logem domu Fremenů. Další exkluzivní úkol, „Bestie“ Rabban, čeká na hráče ve 45. etapě, kde tankisté mohou získat avatary domu Harkonnen a postavu „Bestie“ Rabban. Tento úkol také odemyká tajemnou kamufláž „Písek a koření“.

Cesta pokračuje s postupem hráčů etapami události; mohou získat jako profilové pozadí a avatara velkého bojovníka Gurneyho Hallecka, trubadúra a pašeráka. Kromě toho mohou hráči získat jeho charakteristický hudební nástroj Baliset jako sběratelský předmět.

Konečnou odměnou hry Dune: Část druhá je impozantní Groundtank, výtvor inspirovaný sardaukarskými silami. Tento tank je nemilosrdný a dokonale obrněný, se silovým štítem, který dynamicky reaguje na zásahy, jak je vidět ve filmu!

Podívejte se na video, jaké tanky si můžete pořídit: https://youtu.be/GsCKfO2vz30?si=XAK6dFN-_LfvrqlB

Zveřejněno: 26. 02. 2024