World of Warships v říjnové aktualizaci spolu s Heroes of Might and Magic III

Společnost Wargaming oslavuje nejstrašidelnější období roku spoustou lahůdek, do kterých se mohou hráči ponořit. Mezi nimi je i speciální spolupráce s kultovní strategickou hrou Heroes of Might and Magic III se šesti novými veliteli, kteří se mohou ujmout kormidla a vést jakoukoli flotilu k vítězství.

Tato aktualizace také představuje slavnostní operaci Zachraňování Transylvánie pro Halloween, která hráče jistě rozechvěje strachem, spolu se třemi novými japonskými bitevními loděmi v předběžném přístupu a čtyřmi plavidly, která se do hry dostanou právě na Black Friday.

Might and Magic ve World of Warships

Heroes of Might Magic III se objevuje právě v době nejmystičtějšího měsíce v roce! Šest nových velitelů z kultovní tahové strategie přichází 19. října ve hře World of Warships, aby zajistili námořní nadvládu nad širým mořem. Každý z těchto velitelů je vybaven vlastním unikátním hlasovým doprovodem, včetně převyprávění jejich rolí původními hlasovými herci pro Catherine Ironfist of the Castle a Sandra of the Necropolis. Všichni tito high-fantasy kapitáni mají deset bodů dovedností a jsou připraveni vést jakoukoli armádu k vítězství. Ve zbrojnici lze nalézt novou mapu přímo inspirovanou hrou Heroes of Might and Magic III, kde si hráči odemknou velitele spolu s různými zdroji, jako jsou kredity, zkušenostní body, volný přístup k prémiovému účtu a ekonomické bonusy.

Spolu s tím World of Warships představilo také speciální DLC balíček v prodeji s 50% slevou na Steamu, který obsahuje ikonického velitele Sandra, přístup k prémiovému účtu a spoustu herních bonusů, odměn a kreditů. Tento balíček však neobsahuje pouze DLC World of Warships, protože hráči obdrží také kopii hry Heroes of Might and Magic III HD Edition.

Tři nové japonské lodě

V nově aktualizovaném přístavu Kure zakotví Tier VIII Yumihari, Tier IX Adatara a Tier X Bungo, které vyplouvají do předběžného přístupu. Tyto lodě, které lze zakoupit prostřednictvím dočasného zdroje japonských žetonů, se vyznačují vysokým dostřelem a dobrou přesností japonských dělových lodí. Vedle velkorážových děl hlavní baterie mají tyto lodě sloty pro spotřební materiál Stíhačka nebo Pozorovací letoun, aby se přizpůsobily svému nižšímu fondu zásahových bodů. Na oslavu těchto přírůstků do hry byla také přidána tematická kolekce, která odmění ty, kdo dokončí 60 dílnou kolekci, trvalou kamufláží Mount Fuji Sunrise pro Yumihari.

Halloween je tady!

Tato aktualizace také přináší spoustu strašidelného obsahu právě na Halloween! Vedle standardních a prémiových kontejnerů s lucernou Jack-o'-Lantern přichází do hry také speciální strašidelná operace. V této misi, která bude probíhat na regionálních serverech od 25. října do 9. listopadu, budou hráči doprovázet a bránit Transylvánii na její nebezpečné cestě za nalezením a zničením portálu a zabráněním dalšímu šíření Sil temnoty. Jako kompenzaci za tuto záludnou situaci se letošní Halloweenské operace mohou zúčastnit lodě všech typů v rozsahu VIII-IX úrovně - s bonusem speciálních modifikátorů pro vyrovnání výkonu.

Od 3. listopadu mohou hráči ve zbrojnici najít další kontejnery pro Black Friday 2023 a do hry přibyly čtyři nové lodě. Patří mezi ně velmi žádaný americký torpédoborec Black B a tři další bitevní lodě a křižníky japonského, německého a sovětského námořnictva.

Zveřejněno: 13. 10. 2023