Zbrusu nový fitness náramek Samsung Galaxy Fit3

Společnost Samsung Electronics představuje nový fitness náramek Galaxy Fit3, díky němuž se špičková technologie pro monitoring zdravotních údajů dostane do rukou širšímu okruhu zájemců.

Zdravější životní styl si tak může dopřát prakticky každý. K přednostem nového náramku patří hliníkové tělo s větším displejem, na kterém se přehledně zobrazí zdravotní a fitness data od nachozených kilometrů po údaje o spánku. To vše můžou mít uživatelé v kteroukoli denní či noční dobu přímo před očima, tedy na zápěstí.

Odolný a kompaktní fitness náramek s velkým stylovým displejem

Galaxy Fit3 má hliníkové tělo a displej s úhlopříčkou 1,6 palce neboli 4,1 cm. Displej je o 45 % širší než u předchozího modelu, a tím pádem je i podstatně lépe čitelný při rychlém náhledu. Díky baterii s dlouhou výdrží (až 13 dní ) se Galaxy Fit3 hodí pro každého. Na výběr přes sto ciferníků , na pozadí lze uložit i vlastní fotografii.

Neustálé měření zdravotních údajů

Uživatelé můžou díky monitorovacímu systému snadno porozumět svým spánkovým návykům a případně začít pracovat na jejich vylepšení. Náramek díky senzorům sleduje a analyzuje spánkové návyky, dokáže dokonce i detekovat chrápání a monitorovat hladinu kyslíku v krvi. Na základě zjištěných spánkových návyků pak Galaxy Fit3 nabídne uživateli na míru šitý systém rad pro lepší spaní.

Během dne náramek umožňuje sledovat veškeré fyzické aktivity, volit je možné ze stovky typů sportů a cvičení, systém je ale rozpozná i automaticky. Naměřené hodnoty se ukládají a uživatelé si je můžou kdykoli prohlédnout. Galaxy Fit3 je odolný, o čemž svědčí certifikáty 5 atmosfér při ponoru a IP68 (odolnost proti vlhkosti a prachu). Pro zájemce o podrobnější a strukturovanější informace nabízí Galaxy Fit3 i pokročilou metriku, včetně měření srdeční činnosti a hladiny stresu.

Propojený ekosystém Galaxy – cesta k bezpečnějšímu životu 

Na bezpečí záleží především, proto náramek Galaxy Fit3 nově disponuje i funkcemi Fall Detection (Detekce tvrdého pádu) a Emergency SOS (Tísňové volání). Když zařízení zjistí, že uživatel za podezřelých okolností upadl, nabídne mu možnost zavolat záchranku. V nouzi lze přivolat pomoc stiskem bočního tlačítka pětkrát za sebou.

Uživatelé můžou náramek používat třeba jako dálkový ovladač či dálkovou spoušť nebo časovač fotoaparátu v telefonu, případně k práci s multimediálními soubory u různých zařízeních.

Dostupnost a cena

Galaxy Fit3 je v České republice k dispozici od 23. února 2024 ve třech stylových barevných provedeních: elegantní šedé, jemné stříbrné a rafinované růžové. Doporučená cena je stanovena na příjemných 1.499 Kč.

Zveřejněno: 23. 02. 2024