Značka FiiO má nové designové špunty

Pod značkou FiiO byla představena nová designová bezdrátová špuntová sluchátka, která podporují kodeky LDAC a aptX Adaptive.

Nová bezdrátová sluchátka nesou označení FW3 a jsou vybaveny velmi výkonným DAC (digitálně-analogovým převodníkem) či nejnovějším Bluetooth čipsetem od Qualcommu, QCC5141. Ten podporuje bezdrátovou technologii ve standardu Bluetooth 5.2.

Zmíněná podpora kodeků zahrnuje LDAC, LDHC a aptX Adaptive s podporou 24bitových streamů přes Bluetooth. A dále tu máme klasiku jako aptX, AAC a SBC. Každý ze špuntů je osazen 10mm dynamickým měničem založeným na uhlíku.

K dispozici jsou také funkcionality pro hráče, jmenovitě integrace čipu Qualcomm Snapdragon Sound, díky kterému podporují špunty herní režim s nízkou odezvou (Low-Latency Gaming Mode). Přenosová odezva se díky tomu snižuje pod 100 ms, což je u bezdrátového řešení rychlost blesku.

Co se týče baterie, chlubí se sluchátka FiiO FW3 sedmihodinovou výdrží na jedno nabití, přičemž dalších 14 hodin výdrže dodává nabíjecí pouzdro. Do plna nabijete tahle sluchátka asi za hodinu.

Zveřejněno: 13. 07. 2023