Klávesnice Apex Pro TKL se dočkaly vylepšení

Herní klávesnice Apex Pro TKL od společnosti Steel Series byly poprvé představeny v roce 2019, a byla to malá revoluce – hlavně díky technologii OmniPoint.

Ta jako vůbec první klávesnice na světě umožňovala hráčům, aby si plně přizpůsobili výšku aktivace klávesy. Nyní, v roce 2022, přichází na trh inovovaná verze této oblíbené klávesnice, která je vybavena zcela novou technologií OmniPoint 2.0.

Oproti standardním mechanickým spínačům mají spínače OmniPoint 2.0 11krát rychlejší odezvu. Nastavit si výšku aktivace klávesy teď můžete v 37 různých úrovních od 0,2 do 3,8 mm. Doba odezvy přitom u těchto klávesnic teď činí jen 0,54 ms. Speciální duální funkce 2v1 pak umožňuje používat klávesu pro dvě různé akce dle aktivační výšky.

Klávesnice Steel Series Apex Pro TKL disponují kompaktní konstrukcí (nejsou osazeny numerickým blokem), a tak vám na stole zbude více prostoru pro neomezené pohyby myší. Klávesy Double Shot PBT se pyšní životností až 100 milionů kliknutí a díky dvojité svrchní vrstvě i vysokou odolností vůči opotřebení.

Zveřejněno: 05. 10. 2022