Logitech uvedl MX Keys S Combo, sadu řady MX s novým softwarem

Logitech představuje MX Keys S Combo, MX Keys S a MX Anywhere 3S, nejnovější přírůstky do prémiové řady Master navržené pro náročné uživatele, jako jsou softwaroví vývojáři a kreativní profesionálové.

S přidanou funkcí Smart Actions v aplikaci Logi Options+ a novými produkty – sadou MX Keys S Combo, vylepšenou klávesnicí MX Keys S a myší MX Anywhere 3S – dosáhnete snadněji duševního stavu nazývaného flow, kdy se budete cítit maximálně produktivní.

Smart Actions

Funkce Smart Actions v aplikaci Logi Options+ vám dává možnost usnadnit si práci a automatizovat opakující se akce, složené z posloupnosti několika úkonů, jediným stisknutím tlačítka. K dispozici jsou předdefinované chytré akce (makra) pro automatizaci častých úkolů. Tato makra si můžete upravit, a zvládat tak více práce.

MX Keys S Combo

Sada MX Keys S Combo obsahuje novou klávesnici MX Keys S, oblíbenou myš MX Master 3S a pohodlnou opěrku dlaně MX Palm Rest. Tato ideální kombinace umožňuje rychlejší a přesnější práci, což ocení především zkušení profesionálové zaměření na vysokou úroveň tvorby a maximální výkon. Klávesnici s chytrým podsvícením a přizpůsobitelnými klávesami doplňuje myš s tichými tlačítky, rychlým a přesným rolovacím kolečkem a snímačem s rozlišením 8K DPI, který funguje na každém povrchu včetně skla.

MX Keys S

Zdokonalená bezdrátová podsvícená klávesnice MX Keys S nabízí rychlé, plynulé a pohodlné psaní díky nízkoprofilovým klávesám Perfect Stroke, které jsou vytvarovány přesně pro lidské prsty. Tato komfortní klávesnice je vybavena chytrým osvětlením, které rozpozná, že se ke klávesnici přibližují ruce, a automaticky přizpůsobí svůj jas v závislosti na světelných podmínkách v místnosti, což lze nyní individuálně nastavit v aplikaci Logi Options+. Klávesnice je k dispozici v grafitové nebo světle šedé barvě a má vylepšené rozložení kláves se třemi novými klávesami k maximální produktivitě a spolupráci: převod řeči na text, vypnutí/zapnutí mikrofonu a psaní emoji.

MX Anywhere 3S

Vyzkoušejte rychlost, přesnost a tichost elektromagnetického rolování MagSpeed u nejdokonalejší bezdrátové kompaktní myši Logitech, ideální pro profesionální uživatele, kteří potřebují kdykoli a kdekoli maximální výkon, mobilitu a pohodlí při práci. Využívá disponuje optickým snímačem s rozlišením 8K DPI, který dokáže pracovat prakticky na libovolném povrchu včetně skla, takže si ji můžete nosit s sebou na různá pracovní místa doma nebo v kanceláři.

Cena a dostupnost

MX Keys S, MX Keys S Combo a MX Anywhere 3S jsou v České republice dostupné. Doporučená maloobchodní cena MX Keys S je 2.999 Kč, MX Keys S Plus (v balení s Palm Rest) 3.199 Kč, MX Keys S Combo 5.199 Kč, MX Anywhere 3S 2.399 Kč. Aplikaci Logi Options+ je možné stáhnout zdarma na logi.com/optionsplus.

Zveřejněno: 02. 06. 2023