Mercusys přichází se zcela novým Wi-Fi Mesh systémem Halo

Značka Mercusys postupně rozšiřuje svoje portfolio Wi-Fi meshových systémů, které sama zařazuje do řady Halo. Tentokrát jde o model Mercusys Halo H50G.

Mesh zařízení Halo dokážou vytvořit jednu unifikovanou síť v rámci celé domácnosti nebo třeba kancelářských prostor, která se jednotně nastavuje, a kromě toho umožňuje bezproblémový roaming v rámci pokryté oblasti, tj. přecházení například se smartphonem mezi jednotlivými přístupovými body, aniž byste si toho vůbec všimli.


Mercusys přijde brzy na trh s modelem Halo H50G, který disponuje hned třemi takovými přístupovými body. Ty dokážou společně pokrýt plochu až 550 metrů čtverečních, samozřejmě s eliminací mrtvých zón, které běžně trápí tradičnější alternativy tvorby bezdrátové sítě.

Všechny tyto přístupové body dokážou vytvořit dvoupásmovou Wi-Fi s maximální rychlostí přenosu dat do 1,9 Gbit/s, a to až pro sto zařízení. Všechno jednoduše nastavíte pomocí mobilní aplikace Mercusys. Každá jednotka Halo pak dále disponuje také třemi plně gigabitovými porty, které umožňují rychlé připojení po kabelu.

Zveřejněno: 30. 09. 2021