Minirecenze: Elegantní chytré hodinky Canyon Badian SW-68

Po předchozím porovnání jsme se rozhodli podívat na jedny z hodinek detailněji, jelikož představují ideální kombinaci ceny a funkcí. K dispozici jsme měli Canyon Badian SW-68 ve fialovo-růžovém provedení.

Chytré hodinky Canyon Badian SW-68 jsou elegantní a funkční doplněk pro každého, kdo chce sledovat své zdraví a sportovní aktivity. Hodinky mají 1,28" LCD displej s rozlišením 240 × 240 pixelů, který zobrazuje čas, datum, počet kroků, tepovou frekvenci, krevní tlak, okysličení krve a další údaje. Hodinky se propojují s mobilním telefonem pomocí Bluetooth 5.0 a aplikace Canyon Life, která umožňuje nastavit různé funkce a upozornění. Hodinky jsou odolné vůči vodě a prachu dle normy IP68, takže je můžete používat i při plavání nebo při sprchování. Baterie s kapacitou 190 mAh vydrží až sedm dní při běžném používání nebo až 25 dní v pohotovostním režimu. Nabíjení probíhá pomocí magnetického USB kabelu, který se snadno přichytí k zadní straně hodinek a je součástí balení.

Vzhled

Hodinky Canyon Badian SW-68 vypadají stylově a moderně. Mají kulatý ciferník ze slitiny zinku a plastu ve světle růžové barvě a fialový řemínek z pružného silikonu se sponou z nerezové oceli. Řemínek je možné snadno vyměnit za jiný dle vašeho vkusu. Hodinky nabízejí několik možností zobrazení ciferníku, které si můžete vybrat v aplikaci Canyon Life. Na boku ciferníku, oproti většině jiných hodinek, žádné kolečko ani tlačítko nenajdete, což jen umocňuje jejich elegantní vzhled. Vše se ovládá pomocí dotykového displeje, který reaguje rychle a citlivě na vaše doteky.

Pro sport i zdraví

Hodinky Canyon Badian SW-68 jsou ideálním společníkem pro každého, kdo chce mít přehled o svém zdravotním stavu a sportovních výkonech. Měří tepovou frekvenci, krevní tlak a okysličení krve kontinuálně nebo na požádání. Hodinky také monitorují váš spánek a ukazují jeho kvalitu a délku. Hodinky vám tak pomohou udržovat se v kondici a motivovat vás k pohybu. Mají vestavěný krokoměr, který počítá vaše kroky, vzdálenost i spálené kalorie. Také podporují 22 sportovních režimů, jako je běh, jízda na kole, plavání nebo turistika. Svou výkonnost si můžete změřit i ve skákání na švihadle, při badmintonu, basketbalu, fotbalu, tenisu, józe, tancování, lyžování, veslování i bowlingu. Hodinky zaznamenávají vaše sportovní údaje a synchronizují je s aplikací Canyon Life, kde si je pak můžete prohlédnout a analyzovat.

Pro běžný den

Hodinky vám „okoření“ každodenní život i praktickými funkcemi. Umožňují dostávat upozornění z vašeho mobilního telefonu na přijaté hovory, SMS zprávy, e-maily nebo notifikace z vybraných aplikací. Hodinky také disponují funkcemi jako budík, připomínka pitného režimu nebo upozornění na dlouhé sezení. Takže vám pomohou zlepšit váš životní styl a udržet si zdravé návyky. Z aplikace Canyon Life si stahují i aktuální informace o počasí, takže budete vědět, kdy se vybavit deštníkem a kdy slunečními brýlemi. Když je budete chtít ztišit, například při návštěvě kina či divadla, stačí aktivovat režim Divadlo, čímž se sníží jas displeje a vypnou se vibrace.

Hodinky Canyon Badian SW-68 jsou skvělou volbou pro ty, kdo hledají chytré hodinky s dobrým poměrem cena/výkon. Nabízejí spoustu užitečných funkcí pro monitorování zdraví a sportu, elegantní design a dlouhou výdrž baterie. Jsou kompatibilní s Androidem i iOS a snadno se ovládají pomocí dotykového displeje. Sežene je za cenu 1.499 Kč na webu https://www.electroworld.cz/canyon-badian-sw-68-fialove. Tímto i děkujeme za zapůjčení.

 

Zveřejněno: 31. 05. 2023