SteelSeries nabízí sadu myši a klávesnice v edici Ghost

SteelSeries nabízí speciální limitovanou edici Ghost Collection, jejíž součástí je myš Aerox 3 Wireless a klávesnice Apex 7 TKL v netradičním hávu.

Tajemný nádech obou zařízení se hodí nejenom v souvislosti s blížícím se Halloweenem. Myš i klávesnice určitě ozvláštní vaše herní doupě.

Klávesnice Apex 7 TKL Ghost edice je vybavena pevným hliníkovým rámem a není osazena numerickou klávesnicí, díky čemuž je kompaktnější. Je vybavena vlastními mechanickými spínači, které byly testovány na 50 milionů kliknutí, a také OLED Smart Displayem pro zobrazení informací ze hry nebo z chatovací aplikace Discord.

Bezdrátová herní myš Aerox 3 Wireless Ghost je velice lehká – váží jen 68 gramů. Její integrovaný snímač TrueMove Air byl vyvinutý ve spolupráci s firmou PixArt, baterie pak disponuje výdrží až 200 hodin na jedno nabití. Rychlé nabíjení probíhá přes rozhraní USB typu C a s počítačem je myš možno propojit buď přes 2,4GHz síť nebo skrze Bluetooth. Ve druhém případě vydrží baterie přirozeně víc. Plusem je jistě i certifikace IP54, která udává úroveň odolnosti vůči prachu a vodě.

Zveřejněno: 23. 09. 2021